Comment couper le vinaigre sans miel?

Katy - 25 mai 2024 à 20:12
tomfinn940 Messages postés 3 Date d'inscription mardi 4 juin 2024 Statut Membre Dernière intervention 13 juin 2024 - 13 juin 2024 à 07:23

Bonjour, pas de photos

A voir également:

2 réponses

verveine2023 Messages postés 2221 Date d'inscription jeudi 29 décembre 2022 Statut Contributeur Dernière intervention 12 juin 2024 40
26 mai 2024 à 22:08

Bonjour

Dans la partie texte, sous le titre, il était bienvenu de préciser ta demande.
Un petit effort, stp. 
 


0
tomfinn940 Messages postés 3 Date d'inscription mardi 4 juin 2024 Statut Membre Dernière intervention 13 juin 2024
13 juin 2024 à 07:23
  • Dilution: Mix the vinegar with water or another liquid to reduce its intensity.
  • Baking Soda: Add a small amount of baking soda to neutralize the acidity. Be cautious as this can cause a fizzy reaction.
  • Sugar or Sweetener: Use a different sweetener like sugar, agave syrup, or maple syrup to balance the vinegar’s sharpness.
  • Fruit Juice: Mix in a small amount of fruit juice, such as apple or orange juice, to add sweetness and reduce acidity.
  • Oil: Combine the vinegar with oil (like olive oil) to mellow the flavor.
  • Salt: Adding a pinch of salt can help balance the flavor and reduce the perception of acidity.
0